Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai nyelv képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Szakmai nyelv - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Szakmai nyelv
Keresés
Találatok száma - 5 db
Corvinus Egyetem

Corvinus Egyetem

'A Vizsgaközpont angol, arab, francia, német, olasz, orosz, portugál, spanyol nyelvekből kétnyelvű rendszerben végez közgazdasági szaknyelvi vizsgáztatást, alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokon (C1). A BCE Corvinus Szaknyelvi Vizsgaközpont sikeres vizsgázója olyan államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt kap, amelyben a magyarországi szint megnevezésével együtt megjelenik a Közös Európai Referenciakeret szerinti jelölés: alapfok (B1), középfok (B2), felsőfok (C1). '

Forum Wirtschaftsdeutsch

Forum Wirtschaftsdeutsch

Szintfelmérő tesztet találhatunk az oldalon a gazdasági német nyelvi ismeretek szintjének besorolásához. A 'Lehrmaterialien' menü alatt számos letölthető feladatlap található a következő területekhez: üzleti levelezés, telefonálás, szóbeli kommunikáció, nyelvtani gyakorlatok, a munka világa, kereskedelem, intézmények és szervezetek, gazdaság és politika, vállalkozás, valamint turizmus és vendéglátás témájában.

KITEX szaknyelvi vizsga

KITEX szaknyelvi vizsga

A Kitex honlapján részletes leírást találunk a kereskedelmi és idegenforgalmi szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgákról. Minta feladatsorok is letölthetők, valamint nyelvkönyvek rendelhetők online.

Markt Online

Markt Online

Az oldal ingyenes gazdasági szaknyelvi feladatokat kínál. Hasznos szövegek a szaknyelvi vizsgához, a szövegekhez interaktív feladatok tartoznak, amelyek elsősorban a szövegértést vizsgálják. A feladatok megoldása közben bővül a szaknyelvi szókincs is.

Promaxx fordítóiroda

Promaxx fordítóiroda

A Promaxx Iroda Kft. professzionális lektorált-, szak-, jogi fordításokat vállal több nyelven (angol,német,francia,olasz,spanyol,holla nd stb..). A promaxxiroda.hu oldalon részletes leírást találhatunk szolgáltatásaikról, és online árajánlatot is kérhetünk. Szolgáltatásaikat kedvezőárakon kínálják, és az aktuális megbízást a szakterülethez legjobban értő fordítójukra bízzák. A Promaxx Iroda Kft. csapata több éves szakmai tapasztalattal, anyanyelvi szintű nyelvtudással rendelkezik. Irodájuk Budapesten a XIII. kerületben található.

Tuti menü