Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Online nyelvtanulás - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Online nyelvtanulás
Keresés
Találatok száma - 20 db
Deutsch Interaktív

Deutsch Interaktív

Interaktív nyelvi gyakorlatok közép- és felsőfokon. Nyelvi játékokat, szókincsfejlesztő feladatokat, elöljárószavak, névelők használatához kapcsolódó feladatokat, igeragozás gyakorlását segítő feladatokat találunk itt.

Deutschkurs für Anfänger

Deutschkurs für Anfänger

Online interaktív német nyelvtanfolyam kezdőknek, de van haladó tanfolyam is az oldalon. A nyelvtan gyakorlását, szókincsfejlesztést segíti. Az oldalon találhatunk vicceket, tanulási tippeket, tanácsokat.

Goethe Intézet

Goethe Intézet

A Goethe Intézet honlapja információkat nyújt az intézet által szervezett német nyelvvizsgához. Az oldalain nagyon sok interaktív nyelvi feladat található. Nagyon jól bővíthető az országismeret is. Nyelv tanárok készíthetnek különböző feladatlapokat az oldalon.

Ingyenes nyelvokatató program hanggal

Ingyenes nyelvokatató program hanggal

Az oldal egy flash alapokon íródott nyelvoktató program, ahol nem csak a beépített szavakat tanulhatod, de saját szókészletet is létrehozhatsz és akár a begépelt szavakból/mondatokból hangot is generálhatsz A program használata ingyenes, és regisztráció nélkül is kipróbálhatod egy vendég felhasználóval. A hanggenerálás egyenlőre csak angolul megy, de a későbbiekben németül is elérhető lesz, német szövegértés hallgatás viszont van a programon belül.

Internetes nyelvoktatás

Internetes nyelvoktatás

Talán még nem nagyon elterjedt, de már vannak, akik ismerik az internetes nyelvoktatás-nyelvtanulás előnyeit, hátrányait. A Bábel Nyelviskola lapján olvashatunk az online oktatás előnyeiről. 'A tanuló internetes telefonvonalon keresztül tartja a kapcsolatot a tanárral. Az eddig használt internetes módszerekkel ellentétben a diák hallhatja is a tanárt, tehát nem a hagyományos levelező távoktatásról van szó. A tanórákon a lehetőségeknek megfelelően, illetve a tanítvány igényei szerint interaktív tananyagot használunk, amelyeket hangfájlok, képfájlok és interaktív tesztek tesznek változatossá, élvezetessé.'

Magántanár és tanfolyamkereső

Magántanár és tanfolyamkereső

Nálunk azonnal megtalálhatod gyorskeresőnkben a legmegfelelőbb tanárt, magántanárt, nyelviskolát, intenzív képzést, tanfolyamot, legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemig, tánciskolától a felnőttoktatásig, az ingyenes képzéstől az online angol nyelv tanfolyamig.

Német magántanár

Német magántanár

Magántanár kereső: angoltanár, olasztanár, némettanár, matektanár, informatika-tanár és más tárgyak magántanárai egy helyen. Az oldal abban segít, hogy összekösse a tanulni vágyó, esetleg valamilyen tárgyban lemaradásban lévő diákokat a magántanítást, korrepetálást végző magántanárokkal.

Német nyelvtanfolyam adatbázis

Német nyelvtanfolyam adatbázis

A német nyelvtanfolyamot keresők ezen az oldalon könnyen találhatnak az igényeiknek és tetszésüknek megfelelő nyelviskolát. Érdemes a részletes keresés gombra kattintani, hogy pontosítsuk az igényeinket (megye, település, kerület, tanfolyamtípus, stb.). Ezt követően kedvünk szerint válogathatunk a nyelviskolák közül. Ajánlatkérésre is lehetőség van az oldalon egy online űrlap kitöltésével. Részletesen leírhatjuk az igényeinket, majd a nyelviskolák jelentkeznek - így időt és telefonköltséget lehet megtakarítani.

Német oktatás online

Német oktatás online

Külföldi munkát keresőknek különösen fontos az idegen nyelvek ismerete, mert nagyon sokan azért nem tudnak külföldön munkát vállalni, mert nem rendelkeznek megfelelő nyelvtudással. Ezen tud segíteni egy pár hetes-hónapos intenzív, beszéd centrikus nyelvoktatás. A Német nyelvterületre készülőknek tud hathatós segítséget nyújtani a Jól Németül nyelviskola.

Hirdetés
Német-magyar online szótár

Német-magyar online szótár

Oldalunk egy német-magyar szótár. Több mint 50000 egyedi szót és kifejezést tartalmaz. Minden szótári szónál meghallgathatod a szó kiejtését is, így meggyőzőzhetsz a helyes kiejtésről is, amit többször is meghallgathatsz. Ha hosszabb szöveget fordítanál azt gépi fordítással fordítjuk le Neked. A szótár szólistáját Te is bővítheted, az új szavak ellenőrzés után bekerülhetnek szótárunkba. Memorizálj német szavakat játékosan akasztófa játékunkkal. Ismerkedj játékosan a nyelvel és így fejleszd nyelvtudásod és nyelvhelyességed.

Németnyelvi Online Teszt

Németnyelvi Online Teszt

Az alpha sprachinstitut kínal német tanfolyamokat egészen a kezdötöl a szakami nyelvig. ÖSD nyelvvizsga centrum vagyunk. Az oldalon talalhato egy szintfelmero nyelvi teszt ami hasznos lehet nemet nyelvtanuloknak, hogy felmerjek jelenlegi nemet nyelvtudasukat. Az oldalon lehet jelentkezni nyelvvizsgara egy formula kitoltesevel. Az oldalon talalhato Becsrol is leiras illetve a nyelvtanfolyamokkal egybekotve kinalunk kulturalis programokat, hogy a rezstvevok megismerhessek Becs varosat es nevezetessegeit.

Online német

Online német

Az online német nyelvtanulás egy új lehetőség arra, hogy az erre vállalkozók otthon, saját időbeosztással, rugalmasan elsajátíthassák a német nyelvet. A német nyelv online elsajátításának első lépése a német nyelvtan pontos ismerete. A német nyelvtan kellő szintű ismeretével, kiegészülve a megfelelő szókinccsel a nyelvtanuló képessé válik arra, hogy kötetlenül és precízen tudja egyaránt megértetni magát és megérteni másokat az adott nyelven, amely természetesen a különböző szintű nyelvvizsgák esetében is alapvető követelmény. Ha elsajátítottuk a kellő ismereteket, akkor a következő kérdés az lehet, hogy melyik nyelvvizsgát válasszuk? Manapság számos német nyelvvizsga lehetőséget találunk a különböző nyelviskolákban és az interneten. Sokak számára nehéz lehet átlátni, hogy mi is a különbség az egyes alternatívák között, valamint, hogy melyik az a német nyelvvizsga, amely pillanatnyi tudásuknak, képességeiknek a leginkább megfelelő lehet. Az oldalon alap, közép és felsőfokon megtalálhatod a különböző német nyelvvizsgák összehasonlítását, remélhetőleg megkönnyítve a kiválasztást!

Online német portál - Német nyelvtanulás, nyelvtan

Online német portál - Német nyelvtanulás, nyelvtan

Online német nyelvtani magyarázatok a következő témakörökből: Német főnév, mondat szórend, melléknév, melléknévi igenév, módbeli segédigék, műveltetés, földrajzi nevek, szenvedő (passzív) szerkezet, feltételes mód (Konjuktiv), Zu Infinitiv, számnév, német igék (igeragozás, vonzatos igék), felszólító mód, elöljárószavak. Gyakorold be a fenti témaköröket a nyelvtanulást segítő online tesztjeinkkel. Egyéb válogatott linkeket is találsz, amelyek segíthetik tanulásod, látogasd meg weboldalunkat!

Online Német Tanoda

Online Német Tanoda

Az oldal távoktatásos formában nyújt lehetőséget a nyelvtanulásra. Online interaktív mintafeladatokat oldhatunk meg. A live-online nyelvóra olyan, mint egy hagyományos nyelvóra, amikor személyesen találkozik a tanárával, csak itt minden az interneten zajlik. Így az interneten található végtelen tartalom (weboldalak, cikkek, képek stb.) is bevonhatók a tanulásba, ami sokkal érdekesebbé teszi az órákat.

Online nyelvi tesztek

Online nyelvi tesztek

Online német nyelvi szint felmérő teszt kiértékeléssel. Két szintje van. Ingyenes, de bejelentkezés szükséges a teszt elvégzéséhez. a német nyelvi teszt mellett angol, spanyol, francia és olasz tesztek is választhatók.

Online tanulás, nyelv tanár, tanítás Skype-on | Skypesuli

Online tanulás, nyelv tanár, tanítás Skype-on | Skypesuli

Online tanulás az Interneten, online angol tanulás és egyéb online nyelv tanulás. A SkypeSuli Magyarország első, kizárólag online, Skype-alapú oktatással foglalkozó magántanár adatbázisa. A SkypeSuli adatbázisában lévő oktatók kivétel nélkül Skype-on keresztüli oktatást (is) vállalnak. Skype-on keresztül tanulni és tanítani mindig kényelmesebb és mindig egyszerűbb, mint a személyes oktatás viszont nem kevésbé hatékony! A Skype alapú oktatással megspórolhatjuk az utazási időt és az otthonunk kényelméből tanulhatunk és taníthatunk.

Online Übungen

Online Übungen

Online feladatok szókincs bővítéshez, nyelvtani gyakorlatok, szituációk, országismereti feladatok, aktualitások, címzés, önéletrajz készítés. Beszédhelyzetek gyakorlása: köszönet, kívánság, meghívás, üdvözlési formák, stb.

Tuti menü