Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvtan, szókincs, írás képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Nyelvtan, szókincs, írás - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Nyelvtan, szókincs, írás
Keresés
Találatok száma - 21 db
200 teszt magyar anyanyelvűek számára

200 teszt magyar anyanyelvűek számára

A Goethe Intézet lapján 200 tesztet találunk magyar anyanyelvűek számára kezdőtől a haladó szintig. Szókincs fejlesztésre nagyon jó, és hasznos kifejezéseket tanulhatunk meg. Az oldalon összesen 25 nyelv gyakorlására nyílik lehetőség.

225 online gyakorlat

225 online gyakorlat

225 online gyakorlat található az oldalon: olvasott szöveg értése, tesztek, szókincs, nyelvtani feladatok, keresztrejtvény, játékok. Feliratkozhatunk levelezőlistára. Levelezőtársat kereshetünk.

DAF-DAZ

DAF-DAZ

229 PDF formátumban letölthető feladatlap található az oldalon kezdő szinttől haladóig: nyelvtani feladatok kategóriák szerint rendezve, olvasás és írás feladatok, valamint feladatlapok témák szerint, mint pl. család, lakás, munka, országok, nyelvek, valamint országismereti teszteket és szójátékok is rendelkezésre állnak.

Hangos szótár

Hangos szótár

Német - magyar és magyar - német hangos szótár. A helyes kiejtéssel tanulhatjuk meg a szavakat, ill. ellenőrizhetjük a szavak kiejtését. A szótár saját weblapra is felhelyezhető. Más nyelveken is elérhető.

Helyesírás ellenőrzés online

Helyesírás ellenőrzés online

Online helyesírás ellenőrzés. A kiválasztott szövegek be kell illeszteni a keretbe és máris le lehet futtatni a helyesírás ellenőrzést. Ezenkívül lehet németről angolra is fordítani az oldalon.

Interaktív animációs nyelvtan

Interaktív animációs nyelvtan

Mondatszerkezet, szórend, erős és rendhagyó igék ragozása, alárendelő összetett mondatok, elöljárószavak és múlt idők képzési módja a nyelvtani témakörök. Ezen fogalmakat magyarázza az oldal interaktívan.

Internationale Brieffreundschaften

Internationale Brieffreundschaften

Nemzetközi levelező társakat lehet keresni német nyelven. Ingyenes regisztráció, vagy éppen regisztráció nélkül is kereshetünk korosztálynak és nyelvtudásnak megfelelően. Közösségek, iskolai osztályok is találhatnak partnerközösségeket.

Német érettségi 2010

Német érettségi 2010

A 2010-es középszintű és emeltszintű német nyelvi érettségi megoldásait találhatjuk meg a lapon más tantárgyakkal együtt ezenkívül érettségi tételek sorait angol nyelvből, román irodalomból és még sok más tantárgyból.

Német nyelvi érettségi megoldásai 2009

Német nyelvi érettségi megoldásai 2009

A 2009. évi német nyelvi érettségi megoldásai. Olvasott és hallott szöveg értése, nyelvtani feladatlap. A feladatok a megoldással együtt láthatók. Van nyomtatható változata is. A postafiókba is elküldhető.

Hirdetés
Német nyelvtanfoylam

Német nyelvtanfoylam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Német nyelvtanulás

Német nyelvtanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol, német, spanyol vagy magyar nyelvről. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!

Német tanulás Székesfehérváron

Német tanulás Székesfehérváron

Ha fejlesztenéd német nyelvtudásod, gyere el a Hello English nyelviskolába, Székesfehérvárra, ahol már a németet nyelvet is tökéletesen elsajátíthatod módszerünkkel, melynek előnyei: 1. Saját tanulási tempódban fogsz haladni, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. 2. Hétről hétre te fogod megtervezni, mikor jössz nyelvórára, lényegében te írod majd az órarended. 3. Az órarend tervedet rugalmasan alakíthatod, ha mégsem tudsz az előre egyeztetett időpontban jönni, lehetőséged van átszervezni. 4. A módszerünkből adódóan nem kell csoportindulásra várnod, bármelyik hétköznap, a neked megfelelő időpontban elkezdheted a német nyelvet tanulni. 5. Végig a tudásszintedhez igazodva, személyre szabottan fogunk tanítani, így semmiről sem fogsz lemaradni és lesz elég időd a gyakorlásra is. Az eredmény nem fog elmaradni, így lehetőséged lesz stressz mentesen, hatékonyan németül megtanulni, akár a nyelvvizsgára is felkészülni!

Nyelvtani gyakorlatok

Nyelvtani gyakorlatok

Szókincsfeladatok, nyelvtani gyakorlatok, feltételes mód, igeidők, helyesírási gyakorlatok, keresztrejtvények, quiz található az oldalon. A feladatok online is megoldhatók és letölthetők ZIP fájlként.

Online feladatlapok

Online feladatlapok

A Schubert Kiadó online feladatlapjait találhatjuk itt kezdőtől a felsőfokú szintig. Témák: szállodában, irodában, bemutatkozás, étkezés, napirend, időjárás, szórakozás, nyelvtanulás, bevásárlás, stb.

Online fordító

Online fordító

Az oldal tartalmaz német - magyar és magyar - német szótárt, online szöveg- és weboldalfordítót, amely megtartja az oldal eredeti kinézetet. A weboldal fordítók azonban nem képesek helyes fordítást adni, tartalmuk nem mindig érhető és nyelvtani hibákat tartalmaznak, ezért csak hozzávetőlegesen hasznosak, ha tudjuk helyesen javítani.

Online Grammatikübungen

Online Grammatikübungen

Online nyelvtani gyakorlatok a melléknév ragozás, igeragozás, függő beszéd, feltételes mód, módbeli segédigék, mellékmondatok, a szenvedő szerkezet, visszaható igék, elöljárószavak, mondat szórend gyakorlására.

Próbaérettségi feladatok 2004

Próbaérettségi feladatok 2004

A 2004. évi próbaérettségi vizsga (közép- és emelt szint) anyaga német nyelvből. Olvasott és hallott szöveg értéshez feladatlap, hanganyag, válaszlap, íráskészség feladatlap. A feladatlapokhoz Acrobat Reader szükséges.

Tuti menü