Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Német irodalom képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Német irodalom - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Német irodalom
Keresés
Találatok száma - 7 db
Der kleine Prinz

Der kleine Prinz

Antoine de Saint-Exupéry híres regénye németül, de nagyon sok más nyelven is olvasható a regény. 'Ich bitte die Kinder um Verzeihung, daß ich dieses Buch einem Erwachsenen widme. Ich habe eine ernstliche Entschuldigung dafür: Dieser Erwachsene ist der beste Freund, den ich in der Welt habe. Ich habe noch eine Entschuldigung: Dieser Erwachsene kann alles verstehen, sogar die Bücher für Kinder. Ich habe eine dritte Entschuldigung: Dieser Erwachsene wohnt in Frankreich, wo er hungert und friert. Er braucht sehr notwendig einen Trost. Wenn alle diese Entschuldigungen nicht ausreichen, so will ich dieses Buch dem Kinde widmen, das dieser Erwachsene einst war.'

Deutsche Novellen

Deutsche Novellen

19. századi német novellák tartalmának ismertető gyűjteménye német nyelven. Goethe, Hoffmann, Adalbert Stifter, Gottfried Keller, Theodor Strom, Günter Gras, Thomas Mann, Stefan Zweig szerepelnek a listán.

Die Märchen der Brüder Grimm

Die Märchen der Brüder Grimm

A Grimm testvérek meséit olvashatjuk itt eredetiben: Jancsi és Juliska, A brémai muzsikusok, Hamupipőke, Holle anyó, Hófehérke, Csillagtallér, Mindenttudó orvos, Az aranyliba, a három testvér és még sok más mese.

Ingyen letölthető irodalmi művek

Ingyen letölthető irodalmi művek

Sok német nyelvű irodalmi művet tölthetünk le itt ingyenesen, elektronikus és hangos könyveket egyaránt. Kereshetünk a cím és szerző szerint is. A német nyelv mellett még sok más nyelvű könyv is található az oldalon.

Leselupe

Leselupe

50 ezer ingyenes történet és költemény található az oldalon német nyelven: humoros írások, gyermektörténetek, krimi, rövid történetek, fantasztikus, stb. A teljes szövegek olvasásához regisztráció szükséges. Az oldalon fórum is található. Kereshetünk témák

Német nyelvtanfolyam

Német nyelvtanfolyam

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete német nyelviskolák és nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja az érdeklődőknek. A tanfolyamok eltérő nehézségűek, kategóriától függ, hogy milyen nehézségi szintbe vannak besorolva. A kurzusok eltérő időpontokban kezdődnek, ez előny a tanulók számára, hiszen nem mindenki ér rá ugyanabban az időpontban. Az oldal nem csak a budapesti, hanem a vidéki nyelvtanfolyamokat is kilistázza. Aki minőségi német nyelv oktatásban szeretne részesülni, annak a NYESZE által kínált nyelviskolák az ideálisak.

Sagen aus Österreich

Sagen aus Österreich

Osztrák mondák oldala német és még más nyelveken. 10 ezer osztrák monda olvasható az oldalakon és további 8 ezer más országokból. valamint több, mint 15700 fotó között lehet keresni. Hagyományos mondák mellett találhatunk itt jelenkori mondákat is.

Tuti menü