Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Német nyelv linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Német nyelv képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
1 helyen több 100 használt német könyv

1 helyen több 100 használt német könyv

Az INKA könyvek webáruház idegen nyelvű használt könyvek értékesítésével szeretne segíteni a nyelvet oktatóknak, gyakorlóknak, nyelvtanulóknak, illetve azoknak, akik szívesen olvasnak idegen nyelven. Nálunk mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő témát. Használja szórakozva a nyelvet! A kötetek ugyan nem újak, de többségük nagyon jó állapotú, és néhány talán már boltokban sem kapható, vagy az új kiadás jóval drágábban vásárolható meg! Honlapunkon kategóriákba soroltuk folyamatosan bővülő könyvkészletünket, melyben minden korosztályra gondoltunk. Mesekönyvektől a történelmi- és szakkönyveken át a szépirodalmi és éppen aktuális sikerkönyvekig szélesedik választékunk, melyeket az eredeti árak töredékéért kínálunk.

10 hét alatt középfokú német nyelvvizsga

10 hét alatt középfokú német nyelvvizsga

Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd! A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!

200 teszt magyar anyanyelvűek számára

200 teszt magyar anyanyelvűek számára

A Goethe Intézet lapján 200 tesztet találunk magyar anyanyelvűek számára kezdőtől a haladó szintig. Szókincs fejlesztésre nagyon jó, és hasznos kifejezéseket tanulhatunk meg. Az oldalon összesen 25 nyelv gyakorlására nyílik lehetőség.

225 online gyakorlat

225 online gyakorlat

225 online gyakorlat található az oldalon: olvasott szöveg értése, tesztek, szókincs, nyelvtani feladatok, keresztrejtvény, játékok. Feliratkozhatunk levelezőlistára. Levelezőtársat kereshetünk.

Aktuelle Nachrichten

Aktuelle Nachrichten

Aktuális híreket lehet online hallgatni és nézni az ARD honlapján. A témák között szerepelnek politikai hírek, sport, tudományok, kultúra, gazdaság, időjárás. Kereshetünk híreket országok szerint rendezve.

Berlin

Berlin

Németország fővárosának, Berlinnek a hivatalos honlapja aktuális hírekkel a város életéből. Bemutatja a város nevezetességeit, múzeumait, gazdasági életét, kultúráját valamint videókat is nézhetünk itt, amelyek segítik a hallott szöveg értésének készségét.

BGF gazdasági nyelvvizsgák

BGF gazdasági nyelvvizsgák

A BGF gazdasági nyelvvizsgákról kapunk itt részletes információkat. Emellett letölthetünk minta vizsga feladatsorokat minden szinten és több nyelvből. Üzleti, idegenforgalmi-vendéglátói és pénzügyi szaknyelvi vizsgára lehet itt jelentkezni.

BME nyelvvizsga

BME nyelvvizsga

Az oldalakon megismerhetjük a BME nyelvvizsga rendszerét, követelményeit és jelentkezhetünk is a nyelvvizsgára. A BME Nyelviskolába jelentkezni is lehet a lapon online. Tájékoztató füzetük letölthető.

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

Angol, német, spanyol, olasz, orosz nyelvek oktatása a BPerfect nyelviskolában Érden a Stop.Shop-pal szemben! Érettségire - nyelvvizsgára való felkészítés, általános - szakmai tanfolyamok! Egyéni vagy csoportos nyelvi foglalkozások, magánórák, vizsgaelőkészítők, nyelvtanfolyamok, korrepetálások, nyelvvizsgaelőkészítő kurzusok, intenzív képzések is megtalálhatóak iskolánkban.

Hirdetés
Corvinus Egyetem

Corvinus Egyetem

'A Vizsgaközpont angol, arab, francia, német, olasz, orosz, portugál, spanyol nyelvekből kétnyelvű rendszerben végez közgazdasági szaknyelvi vizsgáztatást, alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokon (C1). A BCE Corvinus Szaknyelvi Vizsgaközpont sikeres vizsgázója olyan államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt kap, amelyben a magyarországi szint megnevezésével együtt megjelenik a Közös Európai Referenciakeret szerinti jelölés: alapfok (B1), középfok (B2), felsőfok (C1). '

Cosmopolitan Lingua nyelviskola - felkészítés a nyelvvizsgára

Cosmopolitan Lingua nyelviskola - felkészítés a nyelvvizsgára

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkat Neked ajánljuk, ha már rendelkezel az adott vizsgához szükséges tudással és szeretnél felkészülni a vizsga speciális feladataira. A tanfolyam célja a vizsgafeladatok megismerése és a megfelelő vizsgatechnikák elsajátítása, azaz, hogy a nyelvtudásod mellé vizsgarutint is szerezz. Az előkészítő kurzuson szóbeli vizsgafeladatok megoldására, szituációs gyakorlatok elvégzésére, írásbeli vizsgalapok és feladatsorok kitöltésére és a problémás nyelvtani anyagok átismétlésére kerül sor.

DAF-DAZ

DAF-DAZ

229 PDF formátumban letölthető feladatlap található az oldalon kezdő szinttől haladóig: nyelvtani feladatok kategóriák szerint rendezve, olvasás és írás feladatok, valamint feladatlapok témák szerint, mint pl. család, lakás, munka, országok, nyelvek, valamint országismereti teszteket és szójátékok is rendelkezésre állnak.

Das Deutschland-Portal

Das Deutschland-Portal

Németország hivatalos turisztikai oldalai német nyelven. Átfogó és sokrétű ismereteket nyújt az országról, a tartományokról, vidékeiről, látnivalóiról, épített és természeti örökségéről, a gazdaságról és a turizmusról.

Der kleine Prinz

Der kleine Prinz

Antoine de Saint-Exupéry híres regénye németül, de nagyon sok más nyelven is olvasható a regény. 'Ich bitte die Kinder um Verzeihung, daß ich dieses Buch einem Erwachsenen widme. Ich habe eine ernstliche Entschuldigung dafür: Dieser Erwachsene ist der beste Freund, den ich in der Welt habe. Ich habe noch eine Entschuldigung: Dieser Erwachsene kann alles verstehen, sogar die Bücher für Kinder. Ich habe eine dritte Entschuldigung: Dieser Erwachsene wohnt in Frankreich, wo er hungert und friert. Er braucht sehr notwendig einen Trost. Wenn alle diese Entschuldigungen nicht ausreichen, so will ich dieses Buch dem Kinde widmen, das dieser Erwachsene einst war.'

Deutsch Interaktív

Deutsch Interaktív

Interaktív nyelvi gyakorlatok közép- és felsőfokon. Nyelvi játékokat, szókincsfejlesztő feladatokat, elöljárószavak, névelők használatához kapcsolódó feladatokat, igeragozás gyakorlását segítő feladatokat találunk itt.

Deutsche Novellen

Deutsche Novellen

19. századi német novellák tartalmának ismertető gyűjteménye német nyelven. Goethe, Hoffmann, Adalbert Stifter, Gottfried Keller, Theodor Strom, Günter Gras, Thomas Mann, Stefan Zweig szerepelnek a listán.

Deutsche Städte

Deutsche Städte

Egy interaktív térkép segítségével barangolhatunk a német tartományokban és a legnagyobb városokban. A városokról a leírás könnyű és érthető nyelvezetű. Nagyon jó a szövegértés fejlesztésére és emellett érdekes és hasznos információkat tudunk meg az országról képekkel illusztrálva és az egeret a kijelölt szavakon tartva szómagyarázatok segítik a megértést.

Tuti menü