Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hallgatás és olvasás képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Hallgatás és olvasás - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Hallgatás és olvasás
Keresés
Találatok száma - 13 db
1 helyen több 100 használt német könyv

1 helyen több 100 használt német könyv

Az INKA könyvek webáruház idegen nyelvű használt könyvek értékesítésével szeretne segíteni a nyelvet oktatóknak, gyakorlóknak, nyelvtanulóknak, illetve azoknak, akik szívesen olvasnak idegen nyelven. Nálunk mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő témát. Használja szórakozva a nyelvet! A kötetek ugyan nem újak, de többségük nagyon jó állapotú, és néhány talán már boltokban sem kapható, vagy az új kiadás jóval drágábban vásárolható meg! Honlapunkon kategóriákba soroltuk folyamatosan bővülő könyvkészletünket, melyben minden korosztályra gondoltunk. Mesekönyvektől a történelmi- és szakkönyveken át a szépirodalmi és éppen aktuális sikerkönyvekig szélesedik választékunk, melyeket az eredeti árak töredékéért kínálunk.

10 hét alatt középfokú német nyelvvizsga

10 hét alatt középfokú német nyelvvizsga

Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd! A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!

Aktuelle Nachrichten

Aktuelle Nachrichten

Aktuális híreket lehet online hallgatni és nézni az ARD honlapján. A témák között szerepelnek politikai hírek, sport, tudományok, kultúra, gazdaság, időjárás. Kereshetünk híreket országok szerint rendezve.

GEO Magazin

GEO Magazin

A GEO Magazin német nyelven természet, ökológia, technika, emberiség, tudományok, asztronómia, kultúra, társadalom, történelem és utazás témákban. Videókat is megtekinthetünk, valamint csodálatos fotókat.

Hörbücher

Hörbücher

160 szerző 550 ingyenesen letölthető hangoskönyvét találhatjuk az oldalon MP3 formátumban. Kereshetünk a szerző szerint, vagy témák szerint. Találhatunk klasszikusokat, gyermekkönyveket, krimit, kalandregényt, zenét és még sok mást.

JUMA

JUMA

Ifjúsági Magazin nyelvtanulók számára. A szövegek különböző szintűek, a témák fiatalosak, de nem csak fiataloknak hanem minden korosztálynak. Az Archívumban 2000-ig visszamenőleg megtalálható a magazin minden kiadása.

Német keresztrejtvények

Német keresztrejtvények

Magyar nyelvű oldalon német nyelvi játékokat és keresztrejtvényeket találhatunk. A játékok a szókincsfejlesztést szolgálják. Emellett van itt német - magyar és magyar - német szótár, fordító program.

Német nyelvű könyvek

Német nyelvű könyvek

Az oldalon rengeteg német nyelvű könyv megtalálható, úgymint szakácskönyvek, szakkönyvek, művészeti albumok, Magyarországot külföldieknek bemutató albumok, gyerekeknek szóló foglalkoztató füzetek, ifjúsági könyvek, magyar regények fordításai stb. A tartalomból: Thomas Mann - Buddenbrooks, Jack Kerouac - Unterwegs, Umberto Eco - Die Insel des Vorigen Tages, John Irving - Das Hotel New Hampshire, Budapest - Német nyelvű, Sándor Márai - Bekenntnisse Eines Bürgers...

Német tanulás

Német tanulás

Interaktív feladatok minden szinten, kezdőtől a haladóig. Online magazin, valós témák. Ingyenes, de regisztráció szükséges ahhoz, hogy a feladatokat láthassuk és megoldhassuk. Az oldal nem csak tanulóknak, hanem nyelvtanároknak is sok hasznos dolgot kínál.

Hirdetés
Nyelvtanulás kisgyermekeknek

Nyelvtanulás kisgyermekeknek

A Tudormanók oktatócsomag Magyarországon az első olyan kiadvány, mellyel pici gyerekek anyanyelvi szinten tanulhatnak meg egy idegen nyelvet otthoni körülmények között, mindezt játékosan. kis manók szakszerűen összeállított DVD-k és gondosan kiválasztott CD-k segítségével fokozatosan, játékosan, sikerélményekben gazdagon tanulnak. Sosem érzik magukat sürgetve, természetesnek veszik a korai idegennyelv-tanulást. Az összefüggéseket maguk is felismerve bámulatos gyorsasággal, egy idő után önállóan és mindig örömtelien tanulnak. Az idegen nyelv tanulása során szerzett jó tapasztalatok más idegen nyelvek tanulására ösztönzik majd őket, így a nyelvtanulás nagyszerű élmény lesz a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.

Online német nyelvű lexikon

Online német nyelvű lexikon

Wissen: Online német nyelvű lexikon, amely a nyelv tanulás során jól használható. Utazás, technika, egészség, történelem, szórakozás, természet, képzés a lap témakörei. Szókincsfejlesztő oldalakat is találunk itt.

Ö1 Inforadio

Ö1 Inforadio

Hanganyag aktuális hírekkel letöltésre az osztrák oldalon kül- és belföldi témákról, nemzetközi témákról a kultúra és gazdaság területérő. A szövegek olvashatók és hallgathatók egyaránt. Haladóknak ajánlott. Szaknyelvi vizsgákhoz is jó gyakorlási lehetőség.

Witze und Witziges

Witze und Witziges

Német nyelvű vicc gyűjtemény kategóriák szerint csoportosítva: pincérviccek, vadász-, esküvői viccek, gyermekszáj, karácsonyi viccek, nyelvtörők, szellemes mondások, SMS-ek. A viccek mellett találhatunk az oldalan könnyen elkészíthető, egyszerű recepteket is.

Tuti menü