Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 18 db
Adria és Isztria

Adria és Isztria

A horvát tengerpart és a szigetek bemutatása. Nyaralás a horvát tengerparton, városok és látnivalóik, hajózás és búvárkodás. Az Adria természeti és kultúrális kincseinek a bemutatását tűzte ki célul a gyűjtemény.

Angol nyelv

Angol nyelv

Az internet nagyon sok lehetőséget kínál, hogy a nyelvi készségeket szórakozva fejleszthessük. Mind a négy nyelvi készségre lehet találni hasznos oldalakat. Különösen az olvasáskészség és hallott szövegek értéséhez kínál sok-sok lehetőséget. Az angol nyelv szórakoztató tanulásához és gyakorlásához hasznos oldalak tárháza.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Fertőrákos

Fertőrákos

Fertőrákos község Győr-Moson-Sopron megyében. Történeti és művészeti emlékei révén kiemelkedik a legtöbb magyar falu közül. Az egyetlen olyan magyarországi község, amelyet városfal övezett, és püspöki palotája is volt. Szép természeti környezetben fekszik, és csaknem minden épülete műemlék. A világörökség részét képező Fertő-táj egyik jelentős települése.

Külföldi társkereső

Külföldi társkereső

Barátokat, partnert, ismerősöket találhatsz az egész világban a külföldi társkereső oldalam segítségével. Nagyszerű lehetőség a nyelvtudás gyakorlására is, s közben szórakozva fejlődik a nyelvtudásod. Speciális társkeresési lehetőségek. Magyarok a nagyvilágban. Társkeresés német nyelven, angol, olasz, francia nyelven.

Magántanár

Magántanár

A tanulni vágyók itt megtalálhatják a leendő oktatóikat, tanáraikat, az oktatóknak pedig megkönnyíti a lehetőségeiket az új diákok megismerésében. Az oldalon sok hasznos információ megtalálható, amit a diákoknak, tanulóknak tudni kell, az oktatók pedig sok érdekes és hasznos információt találnak, hogy hol érdemes hirdetniük magukat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Művészettörténet

Művészettörténet

Az oldal célja a különböző művészeti stílusirányzatok jellemzése, bemutatása a román kortól napjainkig, valamint a különbőző művészeti ágazatok ismertetése, mint festészet, szobrászat, zeneművészet, építészet, stb.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Hirdetés
Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről.

Nyelviskola

Nyelviskola

Nyelvet szeretnél tanulni? Akkor ez a te oldalad! Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra. Nyelviskolák bemutatása, területi elhelyezkedés és képzés szerint.

Nyelvoktatás

Nyelvoktatás

Nyelviskolák a tanított nyelvek szerint. A nyelviskolák itt nem földrajzi elhelyezkedés szerint, hanem tanított nyelv alapján vannak válogatva. Ritkább nyelvekből is így előbb találsz tanulási lehetőséget. Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra.

Nyelvtanulás

Nyelvtanulás

Segítség a főbb világnyelvek és egyéb nyelvek tanulásához. A nyelvtanulás fontosság és jelentősége. Tanácsok a sikeres tanuláshoz és nyelvvizsgához. Ingyenes online tanfolyamok és gyakorlási lehetőségek a neten. Új módszerek a nyelvtanulásban. Nyelvtanulás kisgyermek korban.

Nyelvvizsga

Nyelvvizsga

Nyelvvizsga típusok, felkészülési tippek tanácsok és nyelvvizsga helyek. Szeretnél egy jó nyelvvizsgát? Ne vedd meg! Szerezd meg! Itt egy csomó suli és nyelvvizsga, egy csak megfelel neked is. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb vizsgát számodra. Nyelvvizsga típusok, felkészülési tippek tanácsok és nyelvvizsga helyek

Olasz

Olasz

Gyűjtemény az olasz kultúráról, képzőművészetekről, filmről, zenéről, irodalomról, az olasz nyelvről, nyelvtanulásról, az ország történelméről, földrajzáról, gasztronómiájáról, borairól, az olasz életről, életérzésről, divatról és mindenről, ami olasz.

Olasz nyelv

Olasz nyelv

Az olaszt nem anyanyelvként beszélők száma korábban csökkenőben volt, az utóbbi időben - azonban - ismét emelkedik: jelenleg 70 milliósra tehető. Régebbi adatok még 120 millió ember közvetítő nyelvének mondták. Az oldal a nyelv tanulásához, oktatásához, gyakorlásához hasznos linkek gyűjteménye. Az olasz nyelv tanulásához, oktatásához, gyakorlásához hasznos linkek gyűjteménye.

Online nyelvtanulás

Online nyelvtanulás

Az internet terjedésével már egyre több nyelviskola kínál lehetőséget az otthoni tanulásra. Ma már nemcsak a nagy világnyelveket (angol, német, spanyol, francia, orosz, olasz), hanem akár a holt nyelveket (ógörög, latin, stb.) nyelveket is tanulhatunk interaktív módon, otthon, kényelmesen. Oldalamon megtalálhatsz online szótárakat is, amik segítenek az idegen nyelvek szókincsének felfedezésében. Jó tanulást és böngészést kívánok! Online nyelvtanulás, tanfolyamok, szótárak, segédanyagok

Tuti menü