Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvvizsga képes leírás - Német nyelv.tlap.hu
részletek »

Nyelvvizsga - Német nyelv.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nemetnyelv.tlap.hu » Nyelvvizsga
Keresés
Találatok száma - 12 db
BGF gazdasági nyelvvizsgák

BGF gazdasági nyelvvizsgák

A BGF gazdasági nyelvvizsgákról kapunk itt részletes információkat. Emellett letölthetünk minta vizsga feladatsorokat minden szinten és több nyelvből. Üzleti, idegenforgalmi-vendéglátói és pénzügyi szaknyelvi vizsgára lehet itt jelentkezni.

BME nyelvvizsga

BME nyelvvizsga

Az oldalakon megismerhetjük a BME nyelvvizsga rendszerét, követelményeit és jelentkezhetünk is a nyelvvizsgára. A BME Nyelviskolába jelentkezni is lehet a lapon online. Tájékoztató füzetük letölthető.

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

Angol, német, spanyol, olasz, orosz nyelvek oktatása a BPerfect nyelviskolában Érden a Stop.Shop-pal szemben! Érettségire - nyelvvizsgára való felkészítés, általános - szakmai tanfolyamok! Egyéni vagy csoportos nyelvi foglalkozások, magánórák, vizsgaelőkészítők, nyelvtanfolyamok, korrepetálások, nyelvvizsgaelőkészítő kurzusok, intenzív képzések is megtalálhatóak iskolánkban.

Cosmopolitan Lingua nyelviskola - felkészítés a nyelvvizsgára

Cosmopolitan Lingua nyelviskola - felkészítés a nyelvvizsgára

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkat Neked ajánljuk, ha már rendelkezel az adott vizsgához szükséges tudással és szeretnél felkészülni a vizsga speciális feladataira. A tanfolyam célja a vizsgafeladatok megismerése és a megfelelő vizsgatechnikák elsajátítása, azaz, hogy a nyelvtudásod mellé vizsgarutint is szerezz. Az előkészítő kurzuson szóbeli vizsgafeladatok megoldására, szituációs gyakorlatok elvégzésére, írásbeli vizsgalapok és feladatsorok kitöltésére és a problémás nyelvtani anyagok átismétlésére kerül sor.

Euroexam

Euroexam

'Az Euroexam angol és német nyelvvizsga egyesíti mindazt, amit a vizsgázók és a vizsgát elfogadók ma elvárnak. Minden feladata az Európa Tanács 'Európai Nyelvi Keretrendszerére' épül. Ez pedig garanciát jelent mind a valódi nyelvtudásra, mind a használható, valódi papírra. Az Euroexam sikerét jelzi, hogy már 2002-ben elnyerte az Európai Bizottság által meghirdetett Európai Nyelvi Díjat, és a növekvő nemzetközi érdeklődésnek köszönhetően a több mint 40 hazai vizsgahely mellett már a világ 35 országában van jelen. Az Euroexam nyelvvizsgák angol és német nyelvből, egy- és kétnyelvű változatban is letehetők.'

Jól Németül Nyelviskola

Jól Németül Nyelviskola

A Jól Németül Nyelvstúdió profi és szakképzett oktatókkal segít diákjainak a magabiztos kommunikációban német nyelven. Csoportos és online órákkal várjuk érdeklődőinket. Emellett nyelvstúdiónk idegenvezetéssel és tolmácsolással is foglalkozik. Sajátítsa el a a német nyelvet úgy, ahogy mindig is szerette volna, szakképzett oktatóink mindenben állnak rendelkezésére, hogy elérje célját! Akár nyelvvizsgához, akár munkához van szüksége a nyelvre, a Jól Németül Nyelvstúdió áll szíves rendelkezésére! Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért és induló képzéseinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot! Legyen Ön is nyelvstúdiónk tagja!

Kelet-pesti Nyelvvizsga Centrum

Kelet-pesti Nyelvvizsga Centrum

Az oldal ismerteti a különböző nyelvvizsgákat. Letölthető feladatsorok is vannak. Nagyon jó ötletekkel szolgál a szóbeli nyelvvizsgákhoz "Tippek és trükkök" címmel. Online vizsgajelentkezési lehetőség is van az oldalon.

KITEX Szakmai Nyelvvizsgák

KITEX Szakmai Nyelvvizsgák

'A KITEX Idegenforgalmi Szaknyelvi illetve a KITEX Kereskedelmi Szaknyelvi vizsgát azoknak az idegenforgalomban illetve kereskedelemben tanulók és dolgozók számára ajánljuk, akiknél a diploma megszerzésének vagy a munkakör betöltésének feltétele az államilag elismert szaknyelvi nyelvvizsga, illetve a munkaköri alkalmazás feltétele alap-, közép- vagy felsőszintű nyelvismeret a szakma sikeresebb gyakorlása érdekében.'

Német nyelvtanfolyam Budapesten

Német nyelvtanfolyam Budapesten

A Berlitz nyelviskolának több, mint 130 éves tapasztalata van német nyelv tanításában, megközelítőleg 600 nyelvstúdióban, világszerte. Amennyiben német nyelvtanfolyam Budapesten, a Berlitz német nyelvtanfolyam a lehető legjobb lehetőség, mivel a Berlitz nyelviskolánál az német oktatás beszédközpontú. Az német nyelvtanfolyamok nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek számára is vállal akkreditált német nyelvtanfolyamot Budapesten. A weboldalon további információkat találhat hazai, valamint nemzetközi német vizsgákra felkészítő tanfolyamairól. Az német nyelvtanulás Budapesten természetesen anyanyelvi tanárok segítségével történik.

Hirdetés
Origo Nyelvvizsga

Origo Nyelvvizsga

A vizsga részletes leírása, jelentkezési lap, ötletek a felkészüléshez, mintafeladatsorok találhatók az oldalon. Online felkészítő anyagok segítenek a felkészülésben. Vizsgafelkészítő könyvek is rendelhetők.

ÖSD

ÖSD

Az oldalról letölthetők ÖSD vizsgafeladatsorok minden szinthez. Tájékoztat a vizsgákról, próbavizsga lehetőségekről, német általános és szaknyelvi nyelvtanfolyamokról és nyelvtanulási lehetőségekről Ausztriában.

PROFEX Szaknyelvi Vizsgaközpont

PROFEX Szaknyelvi Vizsgaközpont

'A PROFEX nyelvvizsga főprofilja a szaknyelv, jelenleg az orvosi-egészségügyi és telekommunikációs továbbá a jogi és közigazgatási szakterületen tanuló és dolgozó szakembereknek kínál megmérettetési lehetőséget angol és német nyelvből.'

Tuti menü